word lid

Lid worden van ANEC

In de afgelopen jaren heeft de Chinese horeca veel ontwikkelingen doorgemaakt. Te denken valt bijvoorbeeld aan de opkomst van trendy Aziatische fusionrestaurants, het All-you-can-eat-concept en de wokformule. Dankzij ons goed ondernemerschap en onze innovatieve geest slagen wij er telkens weer in nieuwe ontwikkelingen in te zetten en onze marktpositie te versterken.

Vandaag de dag veranderen sociale en economische omstandigheden razendsnel – stil blijven staan betekent achteruitgang. Om de ontwikkelingen voor te zijn of bij te houden, moet u er als ondernemer voor zorgen dat u steeds bij de tijd blijft.

Download hier : aanmeldingsformulier | machtiging
Vul in en stuur op naar: ANEC, Van Eedenstraat 6, 2012 EM Haarlem

Hoe helpt ANEC zijn leden?

De Association of New Eastern Cuisine kan zijn leden concrete hulp bieden, door:

  • De nieuwe Aziatische keuken te promoten vanuit het principe van het behouden van de authenticiteit van de Chinese keuken, trendzetten door innovatie, opnemen van de overige Aziatische keukens, en wijn-spijs combinaties;
  • hoogwaardige trainingen te geven op het gebied van kooktechnieken, ondernemerschap, en wijn-spijs combinaties;
  • ons netwerk en kennis aan te wenden om de media actief te benaderen voor een positief imago van de Chinese horeca, en u te ondersteunen bij de promotie van uw bedrijf;
  • allerlei activiteiten te organiseren, en u in het proces van vernieuwing en professionalisering met advies terzijde te staan;
  • een platform te bieden voor betere en innovatieve Chinese horecaondernemers en -chefs die met elkaar kennis en ervaring kunnen uitwisselen;
  • zich te richten op de toekomst van de Chinese horeca door aandacht te geven aan de koksopleiding voor jonge chefs en hen te begeleiden naar vernieuwing, met de Aziatische keuken als basisprincipe.

Verschillende bekende Nederlanders uit de horecabranche dragen ANEC een warm hart toe. Zij zijn lid van de Commissie van Aanbeveling van ons oprichtingsdiner. Graag stellen wij ze aan u voor:

  • Jonnie Boer, chefkok en eigenaar van het driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle
  • Peter Klosse, smaakprofessor op het gebied van combineren van smaken van wijnen en gerechten
  • Cees Helder, voormalig 3 sterren chefkok
  • Jan van Lissum, wijnkenner, uitgever van restaurantgids GaultMillau en organisator van de wijnbeurs Wine Professional
  • Robert Kranenborg, Nederlands sterrenkok
  • Theo Ling, grondlegger van verschillende Chinese organisaties, erevoozitter van ANEC
  • Yang Hua Geng , voorzitter van LFCON, erevoozitter van ANEC
  • Ho Kai Yen, voorzitter van Fine Eastern Restaurants
  • Lulu Wang, bekende Chinese schrijfster in Nederland;
  • Yang Zhang, directeur Confucius Institute in Den Haag
  • Sheguang Hu, modeontwerper en Fashion Designer
  • Xiaoying Liu, Chinees architect en stedelijk ontwerper

Op woensdag 25 november 2009 zal het openingsdiner van ANEC gehouden worden in restaurant Shanghai City in Rotterdam. Op deze feestavond zullen de voorzitter Liu Yang van World Association of Chines Cuisine, Chinese ambassadeur Jun Zhang, burgemeester Rotterdam Aboutaleb, een aantal vooraanstaande Nederlanders uit de horeca en journalistiek worden uitgenodigd.

Leden van ANEC ontvangen eind oktober een officiële uitnodiging voor dit diner. Wilt u lid worden van ANEC, gebruik dan het bijgevoegde aanmeldingsformulier. De entreekosten bedragen € 380. Dit bestaat uit €280 contributie voor 2009 en 2010, plus het bijwonen van het openingsdiner van ANEC voor 2 personen.

Bijgaand treft u een korte introductie aan over ANEC. Voor meer informatie kunt u bellen naar 023 – 542 21 18 of stuur een email naar: info@neweasterncuisine.nl. U kunt ook contact opnemen met Arman Chan, woordvoerder van ANEC, op telefoon 06 – 215 118 18

Met vriendelijke groet,

Chen Yu Yeh
Voorzitter Association of New Eastern Cuisine(ANEC)

Advertenties

%d bloggers liken dit: